termo izoliacine medziaga
termo izoliacine medziaga
yra poreikis termoizoliacinei medziagai. viena puse pageidautina lipni, kita - folija. yra noras isklijuoti husabergo bako dali, kuri arciausiai ismetimo vamzdzio ir varikliaus. storis isivaizduoju apie puse centimetro. kas ka gali patart ir kur tai isgyti?
skaitot agrotiekime bus?
skaitot agrotiekime bus?
±
Re: termo izoliacine medziaga
Nežinau ar bus, bet bergui prašom tik brangiausias medžiagas. Pritariančių manau bus.
ble, gal jau riektu eile sudaryti? man cia jau buvo kirbtelejusi mintis stumti berga ir imt tustroukini konstruktoriu, kaip woo, pvz :]
±
nzn, ar cia tokia, bet baikerius uzkutis kazkur gavo specialia kazkokia termo juosta klijuojama. tipo special zidiniams.
tai gali pabandyt kazkokioj panasioj parduotuvej
tai gali pabandyt kazkokioj panasioj parduotuvej
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
- Dzuku_Briedzis
- Raudondvario karjero siaubas
tsiprasau aisku, bet nafig to reikia? Ar cia jau svarbu kist tam, kad kist viska? Pataisykite jei klystu
P.S. buvo man benzas tik viena karta uzvires, bet ten jau nieks manau nebutu padejes
P.S. buvo man benzas tik viena karta uzvires, bet ten jau nieks manau nebutu padejes
Dzūkų tankai nerūdija!
per praeita sezona benzas uzvire lygiai keturis kartus. stormsa papasakos apie viena is ju
±
Tustroukas geraitomasn wrote:ble, gal jau riektu eile sudaryti? man cia jau buvo kirbtelejusi mintis stumti berga ir imt tustroukini konstruktoriu, kaip woo, pvz :]
Jei labiau megsti surinkinet, galiu parduot toki:
Jei labiau traukia ant isrinkinejimo ir destrukcijos, tada pasiulyciau toki varianta:

o tai turint tustrouka, turet papildomai du varikius visokiais stoviais - butinumas? 
±
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
nukrypsiu nuo temos: wurth gales pasiulyti specialiai husabergui, t.y. pacio brangiausios. ne tokiems prabangiems aparatams tai buvo daryta sekanciu budu: kepimo folija, sulankstyta gal 6-8 sluoksniais, vis palaistant moment klijais ir tais paciais klijais ir klijuojama prie plastiko. gauname ultra patikima, biudzetine ir daugiasluoksne termo izoliacija
cross cojones PC
... ir paciam kaifas nuo tokio darbomindaugasa vol.2 wrote:nukrypsiu nuo temos: wurth gales pasiulyti specialiai husabergui, t.y. pacio brangiausios. ne tokiems prabangiems aparatams tai buvo daryta sekanciu budu: kepimo folija, sulankstyta gal 6-8 sluoksniais, vis palaistant moment klijais ir tais paciais klijais ir klijuojama prie plastiko. gauname ultra patikima, biudzetine ir daugiasluoksne termo izoliacija
±
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Aš rinkčiausi Wurth. Tuckus su Stormsu manau taippat.