woblai ir tučkai po minusą.
Gaidys awardsas eina ne todėl kad tau ar tavo draugei nepatinka arba apskritai nesupranta kas tę do daiktas. Uncool eikit pas Top Gear dėlioti
as skaitau kad HD gali buti cool.(!). Pvz. nukeliauti i Portugalija an HD yra cool.
bet dauguma (ble net ne dauguma - visi) HD kuriuos as matau, o as ju matau daug, nes 5 min nuo mano namo yra HD dylershipas, kur atvaziuoja i meet'us HD raideriai su 'live fast - die messy' uzrasais ant liemeniu ir bando atrodyti cool, kol aptarineja koks polirolis yra geriausias ar i koki pensijini fonda inesti santaupas. tai mano mociute mobility scooteryje atrodytu labiau cool negu tie klounai.
ale klausimas buvo apie blogiausia motocikla
tai kiek ten arklio jegu isperdzia 88 kubiniai coliai? 12?
ir kodel dabar jis turetu buti ne blogiausiu???
Dėl pouzerių viskas aišku. Nuvažiuok vakare i Vokiečių g., pamatysi kiek te Lolobridžitų ir kitų. Baikas čia neprieko. Ir su HD važiuoti galima.
(pliusus perveskite i asmeninę sąskaitą)
Wobbler wrote:bet dauguma (ble net ne dauguma - visi) HD kuriuos as matau, o as ju matau daug, nes 5 min nuo mano namo yra HD dylershipas, kur atvaziuoja i meet'us HD raideriai su 'live fast - die messy' uzrasais ant liemeniu ir bando atrodyti cool, kol aptarineja koks polirolis yra geriausias ar i koki pensijini fonda inesti santaupas. tai mano mociute mobility scooteryje atrodytu labiau cool negu tie klounai.
tas pats vaizdelis prie hanerio su brytvom. tai apie ką mes čia?