apie irengini akumo palaikymui per ziemos sezona
apie irengini akumo palaikymui per ziemos sezona
sveiki,
as cia podazniai vaziuonu i kauno juta, ten tokius devaisus siulo, bet jie kainuoja kaip 4 motociklo akumai, anyway, ne apie kaina as... ziema mocas stovi daugiau nei 2-4 sav. nenaudojamas, todel galvoju, reikia gal koki nors "xytra-devaisa" isigyti, kuris MASAZUOJA akumuliatoriu..?! - ar jus Jau tai turice, daroce, naudojace?
as cia podazniai vaziuonu i kauno juta, ten tokius devaisus siulo, bet jie kainuoja kaip 4 motociklo akumai, anyway, ne apie kaina as... ziema mocas stovi daugiau nei 2-4 sav. nenaudojamas, todel galvoju, reikia gal koki nors "xytra-devaisa" isigyti, kuris MASAZUOJA akumuliatoriu..?! - ar jus Jau tai turice, daroce, naudojace?
—
didzhej
didzhej
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
tiems, kas nepirks, chytro devaiso akumo palaikymui (geras dalykas. sovietmechiu nagingesnes rankos susilipdydavo ta dalyka pacios. ten budavo iprastas pakrovejas su "treniruochiu" rezimu, sulfatu nuemimui nuo shvino plokshteliu):
jei akuma ketinate laikyti shaltai, ji rekomenduojama pilnai ishkrauti (pvz. lenputes pagalba)
jei laikysit shiltai, tai nieko ten jam bloga nenutiks.
jei akuma ketinate laikyti shaltai, ji rekomenduojama pilnai ishkrauti (pvz. lenputes pagalba)
mano ziniomis, akumuliatorius shaltyje savaime issikrauna daug leciau nei silumoje. sorry, tai kam iskrovinet?mindaugasa wrote:tiems, kas nepirks, chytro devaiso akumo palaikymui (geras dalykas. sovietmechiu nagingesnes rankos susilipdydavo ta dalyka pacios. ten budavo iprastas pakrovejas su "treniruochiu" rezimu, sulfatu nuemimui nuo shvino plokshteliu):
How do you get fast lap times? With ease.
saltyje issikrauna del kitokiu priezasciu, kurias minejo gerb.kolega... nuosedos ant svino sieneliu...w919 wrote:mano ziniomis, akumuliatorius shaltyje savaime issikrauna daug leciau nei silumoje. sorry, tai kam iskrovinet?mindaugasa wrote:tiems, kas nepirks, chytro devaiso akumo palaikymui (geras dalykas. sovietmechiu nagingesnes rankos susilipdydavo ta dalyka pacios. ten budavo iprastas pakrovejas su "treniruochiu" rezimu, sulfatu nuemimui nuo shvino plokshteliu):
—
didzhej
didzhej
- mindaugasa
nezinau. taip buvo pasakyta to, kuris zino. nedrysau shokti i akis.w919 wrote:mano ziniomis, akumuliatorius shaltyje savaime issikrauna daug leciau nei silumoje. sorry, tai kam iskrovinet?mindaugasa wrote:tiems, kas nepirks, chytro devaiso akumo palaikymui (geras dalykas. sovietmechiu nagingesnes rankos susilipdydavo ta dalyka pacios. ten budavo iprastas pakrovejas su "treniruochiu" rezimu, sulfatu nuemimui nuo shvino plokshteliu):
galiu suvesti klausimu uzdavimui, santykiu ishsiaishkinimui (tas kuris zino, tarnaves afganuose, cia shaip sau informacija)
- mindaugasa
- mindaugasa
nepavyks, mano ekspertas, kartais prabraukia su piktute. kai Vidas (cia ish kito forumo) jam duoda pralekt.didzhej wrote:As skaitau, kad galima abu eGzpertus pravezti su piktutemis, tegul jauciasi apsidare! - o tada ir gincas sklandziau vyGs.w919 wrote:tai reikes eiliny karta suvesti mindes pazistama geriausia eksperta ir mano pazistama geriausia eksperta ir tegu abu vienas kita nusisauna.
Paprasta kaip 2x2=5 .. pif paf ir nera eGzperto...mindaugasa wrote:mano ekspertas nushaus tavo eksperta! ciau jau stopudov!w919 wrote:tai reikes eiliny karta suvesti mindes pazistama geriausia eksperta ir mano pazistama geriausia eksperta ir tegu abu vienas kita nusisauna. :)
skaitau ginchas ishsprestas.
o pastarajy uz veiksmus i kvaDratini kambari su grotomis ant langu.
—
didzhej
didzhej
Re: apie irengini akumo palaikymui per ziemos sezona
Prikeliam tema. Kaip ten su tais prietaisais kurie palaiko akumo gyvybe kol motas nevazinejamas? Kur, kokie ir po kiek?
mindaugas sita gyre http://www.bikeshop.lt/product_info.php ... s_id=12767" onclick="window.open(this.href);return false;
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- ezhiukas
as galiu tik viena pastebejima apie tuos mandrus pakrovejus - jie visiskai netinka mirusio akumo gaivinimui. Kai sugrizta salvage motocikliukas jie paskaiciuoja, pagalvoja ir pasako - pizda tavo akumui, pirk nauja. Uzdedi paprasta tupa pakroveja, po poros paru gali vel normaliai vaziuot, dar sezona-du atlaiko.