Aukstadvaris
Aukstadvaris
cia pazymesiu kad vakar su Queuceuwcewestu varem Aukstadvario lenktyniu trasoj. po to man galines tiesiosios pabaigoj dingo stabdziai tai nusprendziau nebevaryt. bet siaip yega!!
How do you get fast lap times? With ease.
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
galiniai stabdziai guldant posukyje negalioja. kiek tau pades variklio stabdymas suletet nuo 100 per likusius 5 metrus iki pievos?Username wrote:O variklio stabdymas? O galiniai stabdziai? O, o!w919 wrote:pas mane pries atleidziant gaza i pirma posuki ant spidiko speja parodyt 95, galinej tiesiojoj nezinau bet manau nemaziau. kas noretu nueit pievom tokiu greiciu - pakelkite ranka.
sakai negalioja... na sekmes treniruojantisw919 wrote:galiniai stabdziai guldant posukyje negalioja. kiek tau pades variklio stabdymas suletet nuo 100 per likusius 5 metrus iki pievos?Username wrote:O variklio stabdymas? O galiniai stabdziai? O, o!w919 wrote:pas mane pries atleidziant gaza i pirma posuki ant spidiko speja parodyt 95, galinej tiesiojoj nezinau bet manau nemaziau. kas noretu nueit pievom tokiu greiciu - pakelkite ranka.
tai tu stabdai su priekiniais jau uzguldes ar neuzguldes?w919 wrote:juokinga net gincytis.
jeigu tu gali vaziuodamas ant ribos netekt stabdziu, atsistabdyt galu uzsiguldes ir nuvaziuot kaip niekur nieko tai tau tikrai i aukstadvari nebereik nes padarysi geda sharui ir tas is apmaudo baigs sportine karjera.
priklausomai nuo posukio stabdau neuzguldes o po to guldau ir stabdyt baigiu jau pasvires. pasvires stabdyt galu nemoku, esu luzeris.
taciau tavo virtualiam pasauly vyksta netobula simuliacija... normaliai i posuki atsistabdai ne iki 0 km/h, o iki sakykim 50, tas stabdymas uztrunka ~1 sekunde. ekstremaliu atveju, nuo turn-in pointo iki zholes yra 4-5 m, taigi per juos tu turi suspeti sustabdyti nuo 100 iki pvz 10 km/h?!! galiniu stabdziu??!! kitas variantas yra atsistabdyt kiek gaunasi ir paskutiniu momentu bandyt per siuksles ir shudus isimt posuki - ka as sekmingai ir padariau.
taciau tavo virtualiam pasauly vyksta netobula simuliacija... normaliai i posuki atsistabdai ne iki 0 km/h, o iki sakykim 50, tas stabdymas uztrunka ~1 sekunde. ekstremaliu atveju, nuo turn-in pointo iki zholes yra 4-5 m, taigi per juos tu turi suspeti sustabdyti nuo 100 iki pvz 10 km/h?!! galiniu stabdziu??!! kitas variantas yra atsistabdyt kiek gaunasi ir paskutiniu momentu bandyt per siuksles ir shudus isimt posuki - ka as sekmingai ir padariau.
galimaUsername wrote:O variklio stabdymas? O galiniai stabdziai? O, o!w919 wrote:pas mane pries atleidziant gaza i pirma posuki ant spidiko speja parodyt 95, galinej tiesiojoj nezinau bet manau nemaziau. kas noretu nueit pievom tokiu greiciu - pakelkite ranka.
tik esme kad parsinesi 120 i 90 lapisniu siaura posuky
tai jau geriau tiesiai varyt nei bendyt slaidinant ji isimt