enruro apranga
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
renaz jau rase del kelniu, bet noriu pasitikrinti: o koks butu variantas neimti "firminiu" uz 200ltl? su salyga, kad niekas cia neendurins 365d per metus. be to siltas turiu, reikia vasarai.
buvau siandie AIC, maniausi paimti vietnamo karo dalyvio kelnes, kurios "nesiaureja i apacia ir nevarzo judesiu"
deja suabejojau ar tikrai nevarzys judesiu su keliu apsaugomis? paciu apsaugu pasiimti nedasuto, bet pakankamai placios per kelius, per subine tiktu tik vidutiniam amerikieciui, t.y. juosmuo - 150cm.
kur rasti tvirto audinio, platejanciu (klioshas? galife?) ir neuzbrangiu kelniu?
aciu.
buvau siandie AIC, maniausi paimti vietnamo karo dalyvio kelnes, kurios "nesiaureja i apacia ir nevarzo judesiu"
deja suabejojau ar tikrai nevarzys judesiu su keliu apsaugomis? paciu apsaugu pasiimti nedasuto, bet pakankamai placios per kelius, per subine tiktu tik vidutiniam amerikieciui, t.y. juosmuo - 150cm.
kur rasti tvirto audinio, platejanciu (klioshas? galife?) ir neuzbrangiu kelniu?
aciu.
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
mano greblio duslintuvas pasaugotas. aic pardaliojamu vitnamo karo kelniu sudetis 50/50 medvilne ir poiesteris. puse bb? be to su pastorinimais kritinese vietose.tomasn wrote:jei duslintuvas neapsaugotas, sintetines kelnes megsta pasilydyti. medvilne maty geriau laikytu, bet snduro kelniu specifika tokia, kad vidineje keliu puseje siuna neslidzios odos lopa, kad nesviltu ir kad atsistojus geriau keliai kibtu prie sedynes
cross cojones PC
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
As tai skaitau analogiskai - su AIC neturesi nei kelniu vazinejimui, nei 100 Lt. Turesi kelnes darzui ir sodui.
Kitavertus galima bandyt det apsaugas ant virsaus. Bet apie seksualumo proverzi cia daugiau eziukas gali pasapakot!
Vienareiksmiskai taupyciau, nevalgyciau beliashu nuo stoties, bet pajamciau tas foxines su nusegamom apaciom ir visais kitais geriaus. nu geros jos jei ant koju duslintuvu nemetai!
Kitavertus galima bandyt det apsaugas ant virsaus. Bet apie seksualumo proverzi cia daugiau eziukas gali pasapakot!
Vienareiksmiskai taupyciau, nevalgyciau beliashu nuo stoties, bet pajamciau tas foxines su nusegamom apaciom ir visais kitais geriaus. nu geros jos jei ant koju duslintuvu nemetai!
Добро пожаловать нахуй
uzpakalio pusej nebent rudas dryzhis!storms wrote:o tai tas rudos spalvos lopas tirai kelio pusej? ne uzpakalio?tomasn wrote:turiu FOX krosines kelnes 34 dydzio. gerokai patrintos mano pirmosios MX kelnes. turi juokinga rudos spalvos lopa vidinej kelio pusej![]()
±
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris