Nupirkti akuma 'ne sezono metu' neimanoma. Turi populiariausiu markiu, a ir tie ne visi... Turejau pokalbi su 4-iomis parduotuvemis, kurios specializuojasi tik akumuose, rezultatas =0.
Jei ir turi mano moco deklaruojamu gabaritu ir duomenu, tai klemos sumaisytos (pliusai/minusai).
Nupirkti akuma 'ne sezono metu' neimanoma. Turi populiariausiu markiu, a ir tie ne visi... Turejau pokalbi su 4-iomis parduotuvemis, kurios specializuojasi tik akumuose, rezultatas =0.
Jei ir turi mano moco deklaruojamu gabaritu ir duomenu, tai klemos sumaisytos (pliusai/minusai).
SKIP SAVAITGALIO LINXMYBES.
Kazin ar tik netrina RENAZ svetimu postu!?!??!
as galiu parodyti labai paprasta ir patikima mod'a del atvirksciu klemu problemos. buvau FZR600 pasidares - buvo tobulai.
As nesu pedantas, bet sitoje vietoje pirkti akuma uz 70 LT ir perdarineti ir paskiau laukti, kada pakeis garantinis mano akuma ir isideti ji atgal, vietoje pirkto netinkamo ... taip kaip reikia ir ten kur reikia... skaitau mazohizmas!
[ble ideciau dabar gera mazohizmo scena, bet Renaz uzdraude, aciu Renaz!]
didzhej wrote:As nesu pedantas, bet sitoje vietoje pirkti akuma uz 70 LT ir perdarineti ir paskiau laukti, kada pakeis garantinis mano akuma ir isideti ji atgal, vietoje pirkto netinkamo ... taip kaip reikia ir ten kur reikia... skaitau mazohizmas!
[ble ideciau dabar gera mazohizmo scena, bet Renaz uzdraude, aciu Renaz!]
Rasyk.
ne perdarineti kazka, o pasidaryti super kulturingus, kaipo gamyklinius, prailginimus laidams, su graziais antgaliais, kurie prisisuka abiejuose galuose varztais ir nepablogina nei estetinio vaizdo nei moralinio komforto. man tai labai patiko. o tu mane zinai - jeigu man tiko toks negamykliskumas vadinasi ok.
Pistis tam ir delto, kad kazkokie pimpiai neturi akumu? - super sado-mazo!
Gaila savaitgalio, bet sian 19.00 einu i teatra! Tai biski kulturinsiuosi, o dirbti per nakti, tam, kad isvaziuoti 8.45 ryte i starta... NU NE, ACIU!!!
Taip! Ten buvo paskutinis sansas ka nors gauti.
Sake duosime tau toki kokio reikia 7Ah... vietoje 12Ah... sakau, o bet taciau...? Jie sako: nu tai uzsistumsi jei nuses!
ble. padaryt tuos laidus (turiu ir laida ir, atrodo, galiukus, jei ka senukuose 40 ct kainuos) uztrunka 1 min. nu kaip nori. akuma paskolinciau savo, bet kiek ten Ah nezinau. cia jeigu realiai nekantrauji vaziuot. jei ne tai aisku px.