Jau pasiilgau vaziavimo. Vel godziai skaitau motozunalus, ziuriu DVD ir svajoju apie Isle Of Man. Taippat su zaidimu TT superbikes daug perejau.
Normalus zmones (su normaliais motociklais) parasykit kaip jums. Aciu.
P.S. Cia isankstinai atsikirsiu shudatashkiams, kad tame ir yra idomumas, kad kai sezonas turi pertrauka tai yra ko laukt, ir tas yra labai smagu.. Juk teoriskai guvo galima ir su sirse vaziuot iki praeitos savaites, bet mazochizma paliekame jums!!!
tai kad beveik visa laika vazinet buvo galima. Pastoviai islekdavau. Tik va dabar kai savo dvasinga kibira pardaviau neber su kuo vazinet. Net ir gerai kad atsalo, ne taip liudna
w919 wrote:Jau pasiilgau vaziavimo. Vel godziai skaitau motozunalus, ziuriu DVD ir svajoju apie Isle Of Man. Taippat su zaidimu TT superbikes daug perejau.
Normalus zmones (su normaliais motociklais) parasykit kaip jums. Aciu.
P.S. Cia isankstinai atsikirsiu shudatashkiams, kad tame ir yra idomumas, kad kai sezonas turi pertrauka tai yra ko laukt, ir tas yra labai smagu.. Juk teoriskai guvo galima ir su sirse vaziuot iki praeitos savaites, bet mazochizma paliekame jums!!!
Nubraukiau asara. Nezinau ka det... minusa ar pliusa?
Praeita sestadieni pralekiau po 3 menesiu pertraukos galutinai sutvarkes moca po kresho. Uzsikure beveik "spol abarota", vaziuoja gerai, buvo smagu.
Padangu sukibimas prie -1 labai prastas net ir siek tiek pavazinejus, taip pat buvo siek tiek salta ir nutyso snarglys virsijus 150 km/h. Daugiau pasaliniu poveikiu nepastebejau.
Pries tai diena mieste sutikau irgi du raiderius mieste su britvom, tai skaitau kad ne tik diorteriai ziema islenda
as irgi buvau megejas su FZR prie kaledu eglutes nuvaziuot ir pan. ir si sezona uzdariau su pirmu sniegu. o kad jis greitai nutirpo ir dar menesi pabuvo silta, ka padarysi. man tai principo reikalas - nuploviau baika, sutepiau grandine, apklojau ir iki pavasario ilsimes.