Ilgesys

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
Post Reply
w919
Raudondvario karjero siaubas

Ilgesys

Post by w919 »

Jau pasiilgau vaziavimo. Vel godziai skaitau motozunalus, ziuriu DVD ir svajoju apie Isle Of Man. Taippat su zaidimu TT superbikes daug perejau.
Normalus zmones (su normaliais motociklais) parasykit kaip jums. Aciu.

P.S. Cia isankstinai atsikirsiu shudatashkiams, kad tame ir yra idomumas, kad kai sezonas turi pertrauka tai yra ko laukt, ir tas yra labai smagu.. Juk teoriskai guvo galima ir su sirse vaziuot iki praeitos savaites, bet mazochizma paliekame jums!!! :lolol: :nutkick:
How do you get fast lap times? With ease.
_hey
Pastovus ganerio lankytojas

Post by _hey »

hehe, man asmeniskai mazohizmas - mynimas dideliam karstyje, permirkusiam savose sultyse.... :puke:

o sie gruodzio-sausio orai buvo daugiau maziau idealus - nei karsta nei salta vaziuot, geras ir ivairus gruntas (neiskepintas). daugiau tokio oro [-o<
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Nesakyk cia, visai gerai vaziuoti yra kaip oro temp ~16-18! Kad ir ta pati rudeni.

didzhej
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

ble turiu durna nora palakstyti miskais ziema...
kita savaito prisikelsiu mota, reiks i kova stoti su ziema
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Man kazkaip irgi tokia mintis kyla zinok... ka daryt?

didzhej
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

vaziuot... apkris gal iki kokiu -5. is i trasa. reik tik iki misko kazkaip nusigaut...
didzhej wrote:Man kazkaip irgi tokia mintis kyla zinok... ka daryt?
ezhiukas

Post by ezhiukas »

tai kad beveik visa laika vazinet buvo galima. Pastoviai islekdavau. Tik va dabar kai savo dvasinga kibira pardaviau neber su kuo vazinet. Net ir gerai kad atsalo, ne taip liudna :)
Renaz
Site Admin

Re: Ilgesys

Post by Renaz »

w919 wrote:Jau pasiilgau vaziavimo. Vel godziai skaitau motozunalus, ziuriu DVD ir svajoju apie Isle Of Man. Taippat su zaidimu TT superbikes daug perejau.
Normalus zmones (su normaliais motociklais) parasykit kaip jums. Aciu.

P.S. Cia isankstinai atsikirsiu shudatashkiams, kad tame ir yra idomumas, kad kai sezonas turi pertrauka tai yra ko laukt, ir tas yra labai smagu.. Juk teoriskai guvo galima ir su sirse vaziuot iki praeitos savaites, bet mazochizma paliekame jums!!! :lolol: :nutkick:
Nubraukiau asara. Nezinau ka det... minusa ar pliusa?
Velnias
50cc tarp koju

Post by Velnias »

Praeita sestadieni pralekiau po 3 menesiu pertraukos galutinai sutvarkes moca po kresho. Uzsikure beveik "spol abarota", vaziuoja gerai, buvo smagu.
Padangu sukibimas prie -1 labai prastas net ir siek tiek pavazinejus, taip pat buvo siek tiek salta ir nutyso snarglys virsijus 150 km/h. Daugiau pasaliniu poveikiu nepastebejau.
Pries tai diena mieste sutikau irgi du raiderius mieste su britvom, tai skaitau kad ne tik diorteriai ziema islenda ;-)
w919

Post by w919 »

as irgi buvau megejas su FZR prie kaledu eglutes nuvaziuot ir pan. ir si sezona uzdariau su pirmu sniegu. o kad jis greitai nutirpo ir dar menesi pabuvo silta, ka padarysi. :) man tai principo reikalas - nuploviau baika, sutepiau grandine, apklojau ir iki pavasario ilsimes. :)
How do you get fast lap times? With ease.
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Tai kita savaite pradedu BURZGTI ... ir dairytis vaziuojanciu. Nusivezti iki kur nors dalyka nera probl.

didzhej
storms
Dievo treneris

Post by storms »

as sian KFX biski pasmaugiau
palengvejo
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

draugausim?
didzhej wrote:Tai kita savaite pradedu BURZGTI ... ir dairytis vaziuojanciu. Nusivezti iki kur nors dalyka nera probl.
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Taip.

p.s. tu man pasakyk, gal zhalta uzvaikyti su jo kvadu reikia?! :) Lektume i kauna!!!

didzhej
Post Reply