Sveiki gyvi mielieji
Praeitas sezonas man buvo uždarytas kapitaliai, bet šiemet noriu jau atidaryt, Tik vat viena bėdelė - mano mylimiausiasis shadow'ukas trūkčioja kaip koks neprajodytas eržilas ir šaudo taip, kad maža neatrodo, žodžiu važiuot niekaip
Žvakės pakeistos. Kas dar? Galų gale gal kas žino galvotą asmenį jei nėr tokio Panevėžys/Šiauliai tinka bet kur Lietuvoj.
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
Shadow wrote:Sveiki gyvi mielieji
Praeitas sezonas man buvo uždarytas kapitaliai, bet šiemet noriu jau atidaryt, Tik vat viena bėdelė - mano mylimiausiasis shadow'ukas trūkčioja kaip koks neprajodytas eržilas ir šaudo taip, kad maža neatrodo, žodžiu važiuot niekaip
Žvakės pakeistos. Kas dar? Galų gale gal kas žino galvotą asmenį jei nėr tokio Panevėžys/Šiauliai tinka bet kur Lietuvoj.
jeigu metus stovėjo nevažiuotas - užkirmijo karbiuratoriai. būtina pilnai išardyti (ne tik žiklerius), pamirkyti benzine/žibale/saliarkoje, su kompresorium prapūsti visus kanalus (būtina), mechaniškai išvalyti žiklerius. žinoma, prieš remontą, būtina išpilti seną benzą iš bako ir užpylus šviežio, pažiūrėti ar taip pat blogai dirba.
Lengvai neprapūsi. 2013 vasarą jau buvo pradėję pašaudyt, patrūkčiot bet į sezono galą tai taip ir pastačiau žiemot. Pernais vyras išsitraukė maniškį tam, kad nestovėtų o pravažinėt, bet vat nepravažinėjo jau. Toks jausmas, kad lyg atsisakinėtų vienas cilindras dirbt.
Shadow wrote:Lengvai neprapūsi. 2013 vasarą jau buvo pradėję šaudyt, žiemojom po lapais. Kažkoks vyras be ploščiaus išsitraukė saviškį, bet nestovėjo, tai vat nepravažinėjjau. Toks jausmas, kad lyg atsisakinėtų vienas pats dirbt.
Labas, Harli! tai nepraputei visai be reikalo. putimas i daikta ir aktu nelaikomas. dabar jau teks normaliai pasikrust. - Labas vakaras, mergaites
Shadow wrote:Lengvai neprapūsi. 2013 vasarą jau buvo pradėję šaudyt, žiemojom po lapais. Kažkoks vyras be ploščiaus išsitraukė saviškį, bet nestovėjo, tai vat nepravažinėjjau. Toks jausmas, kad lyg atsisakinėtų vienas pats dirbt.
Labas, Harli! tai nepraputei visai be reikalo. putimas i daikta ir aktu nelaikomas. dabar jau teks normaliai pasikrust. - Labas vakaras, mergaites
man irgi malonu tave matyti
Shadow wrote:Sveiki gyvi mielieji
jeigu metus stovėjo nevažiuotas - užkirmijo karbiuratoriai. būtina pilnai išardyti (ne tik žiklerius), pamirkyti benzine/žibale/saliarkoje, su kompresorium prapūsti visus kanalus (būtina), mechaniškai išvalyti žiklerius. žinoma, prieš remontą, būtina išpilti seną benzą iš bako ir užpylus šviežio, pažiūrėti ar taip pat blogai dirba.
Jeigu taip išardyt, išvalyt, nereikės paskui ant stendo, kad jį sureguliuotų?
Problema visai stemperaturos rezimais, ar tik karstam? jei tik karstam, duoc kam nors pracekint padsoso trosus. Jei ten variklis, kaip xrv750, tie plastmasiniai padsoso stuceriukai labai silpni, gal skilo kok vienas, pradejo trosas strigt.
Nors jei saudymai prasidejo besibaigiant sezonui, gal tiesiog atejo laikas voztuvus pareguliuot?
1mas cilindras dirba nepriekaištingai tiek šaltas tiek šiltas. Antras cilindras šaltam ant patsoso šaudydamas spjaudydamas dirba o numetus patsosa antras cilindras nedirba, tik priverstinai padavus gazą, bet labai negražiai šaudydamas (kaimas mislyja, kad čia koks būrys nevaldomų medžiotojų atvyko).