Shadow nevažiuoja :(

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
Post Reply
Shadow
Aukstadvario dievas

Shadow nevažiuoja :(

Post by Shadow »

Sveiki gyvi mielieji :hello2:
Praeitas sezonas man buvo uždarytas kapitaliai, bet šiemet noriu jau atidaryt, Tik vat viena bėdelė - mano mylimiausiasis shadow'ukas trūkčioja kaip koks neprajodytas eržilas ir šaudo taip, kad maža neatrodo, žodžiu važiuot niekaip :(
Žvakės pakeistos. Kas dar? Galų gale gal kas žino galvotą asmenį jei nėr tokio Panevėžys/Šiauliai tinka bet kur Lietuvoj.
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Re: Shadow nevažiuoja :(

Post by El Traxo »

Istorija 1:1 kaip su Briedzio kontroleriu :D

Tapatok
How does you do?
Teo
Daug griuves

Post by Teo »

Shadow wrote:Sveiki gyvi mielieji :hello2:
Praeitas sezonas man buvo uždarytas kapitaliai, bet šiemet noriu jau atidaryt, Tik vat viena bėdelė - mano mylimiausiasis shadow'ukas trūkčioja kaip koks neprajodytas eržilas ir šaudo taip, kad maža neatrodo, žodžiu važiuot niekaip :(
Žvakės pakeistos. Kas dar? Galų gale gal kas žino galvotą asmenį jei nėr tokio Panevėžys/Šiauliai tinka bet kur Lietuvoj.
jeigu metus stovėjo nevažiuotas - užkirmijo karbiuratoriai. būtina pilnai išardyti (ne tik žiklerius), pamirkyti benzine/žibale/saliarkoje, su kompresorium prapūsti visus kanalus (būtina), mechaniškai išvalyti žiklerius. žinoma, prieš remontą, būtina išpilti seną benzą iš bako ir užpylus šviežio, pažiūrėti ar taip pat blogai dirba.
Shadow
Aukstadvario dievas

Post by Shadow »

Ačiū Teo :)
Martynas
Ganerio lankytojas

Post by Martynas »

:ruko: o dar geriau sesk ant harlio, po metu stovejimo uzsiveda ir vaziuoja kaip naujas
Live to Ride
Shadow
Aukstadvario dievas

Post by Shadow »

Kam man harlis? Sakyčiau diedo reiktų ieškot tai pamislyčiau apie tai :ruko:
alias
Ganerio lankytojas

Post by alias »

Skaitau reikia tiesiog atsukt rankeną, kad viską prapūstų!

noriu būt toks kaip aš
Shadow
Aukstadvario dievas

Post by Shadow »

Lengvai neprapūsi. 2013 vasarą jau buvo pradėję pašaudyt, patrūkčiot bet į sezono galą tai taip ir pastačiau žiemot. Pernais vyras išsitraukė maniškį tam, kad nestovėtų o pravažinėt, bet vat nepravažinėjo jau. Toks jausmas, kad lyg atsisakinėtų vienas cilindras dirbt.
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

Shadow wrote:Lengvai neprapūsi. 2013 vasarą jau buvo pradėję šaudyt, žiemojom po lapais. Kažkoks vyras be ploščiaus išsitraukė saviškį, bet nestovėjo, tai vat nepravažinėjjau. Toks jausmas, kad lyg atsisakinėtų vienas pats dirbt.
Labas, Harli! tai nepraputei visai be reikalo. putimas i daikta ir aktu nelaikomas. dabar jau teks normaliai pasikrust. - Labas vakaras, mergaites :)
race your life
Shadow
Aukstadvario dievas

Post by Shadow »

sai wrote:
Shadow wrote:Lengvai neprapūsi. 2013 vasarą jau buvo pradėję šaudyt, žiemojom po lapais. Kažkoks vyras be ploščiaus išsitraukė saviškį, bet nestovėjo, tai vat nepravažinėjjau. Toks jausmas, kad lyg atsisakinėtų vienas pats dirbt.
Labas, Harli! tai nepraputei visai be reikalo. putimas i daikta ir aktu nelaikomas. dabar jau teks normaliai pasikrust. - Labas vakaras, mergaites :)
man irgi malonu tave matyti :pagausiu:
Shadow
Aukstadvario dievas

Post by Shadow »

Teo wrote:
Shadow wrote:Sveiki gyvi mielieji :hello2:
jeigu metus stovėjo nevažiuotas - užkirmijo karbiuratoriai. būtina pilnai išardyti (ne tik žiklerius), pamirkyti benzine/žibale/saliarkoje, su kompresorium prapūsti visus kanalus (būtina), mechaniškai išvalyti žiklerius. žinoma, prieš remontą, būtina išpilti seną benzą iš bako ir užpylus šviežio, pažiūrėti ar taip pat blogai dirba.
Jeigu taip išardyt, išvalyt, nereikės paskui ant stendo, kad jį sureguliuotų?
tomasn
Per daug prie kompo sedi

Post by tomasn »

Problema visai stemperaturos rezimais, ar tik karstam? jei tik karstam, duoc kam nors pracekint padsoso trosus. Jei ten variklis, kaip xrv750, tie plastmasiniai padsoso stuceriukai labai silpni, gal skilo kok vienas, pradejo trosas strigt.
Nors jei saudymai prasidejo besibaigiant sezonui, gal tiesiog atejo laikas voztuvus pareguliuot?
±
Shadow
Aukstadvario dievas

Post by Shadow »

1mas cilindras dirba nepriekaištingai tiek šaltas tiek šiltas. Antras cilindras šaltam ant patsoso šaudydamas spjaudydamas dirba o numetus patsosa antras cilindras nedirba, tik priverstinai padavus gazą, bet labai negražiai šaudydamas (kaimas mislyja, kad čia koks būrys nevaldomų medžiotojų atvyko).
Post Reply