Siuo informuoju, kad uzsisakiau spoilerius is US.
Pilnas komplektas - virsus, apacia, uodega ir priekinis sparnas,- 700 Lt (be siuntimo kainos). Aciu dolerio kursui.
w919 wrote:Siuo informuoju, kad uzsisakiau spoilerius is US.
Pilnas komplektas - virsus, apacia, uodega ir priekinis sparnas,- 700 Lt (be siuntimo kainos). Aciu dolerio kursui.
Esu nupirkes gatvinius spoilerius is honkonges, tai siuntimas 449 doReliai
o mokesciu nebus?
bus!
tai prasome paskelbti galutine suma po gavimo fakto,labai idomu butu suzinot kaip su mokesciais in Lt tokioms prekems is USA pagal mano zinias turetu buti : prie kainos pridejus transportavimo islaidas ir prie viso to dar + 10% (muitas) +18% (PVM)....
motobiker wrote:tai prasome paskelbti galutine suma po gavimo fakto,labai idomu butu suzinot kaip su mokesciais in Lt tokioms prekems is USA pagal mano zinias turetu buti : prie kainos pridejus transportavimo islaidas ir prie viso to dar + 10% (muitas) +18% (PVM)....
Butinai paskelbsiu. Turetu buti ~1000 Lt. Kadangi lenkai siam modeliui nieko negamina, o Europoje kainos prasideda nuo 350 Eur be atsiuntimo, tai pasirinkimas man abejoniu nekelia.
w919 wrote:
Butinai paskelbsiu. Turetu buti ~1000 Lt. Kadangi lenkai siam modeliui nieko negamina, o Europoje kainos prasideda nuo 350 Eur be atsiuntimo, tai pasirinkimas man abejoniu nekelia.
svarbu galutine kaina bet jeigu apie 1000 tai kaip ir super kaina
isisaugokit sita dileriuka(cia USA), jis cia gal pavogia kokioj gamiklelej, ir laiks nuo laiko imeta i Ebay, pardavineja kaip defektuotus... As jau gavau, su shippingu per Atlantika, nesigavo ir 500lt., ir kame esme, kokybe liuks, lenkia Pit-Eck, lengvi ir atsparus lankstymui...