pocketbaikai

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

w919 wrote:blemba, minde kaiptik petnesu ieskojo!!
Atiduodu uz varganus lietuviskus 20 LT :)
arba (LISN) - keiciu i kokias nors dvi jubiliejines monetas (pageidautina, LTL su "valdovu rumais") :-D

(blbl.. nieko gudriau nesugalvojau!!!!)

didzhej
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

w919 wrote:krastai uzdeciau minusa jeigu cia dalyvautu! nes pasjuos net ant duru iskabos nera kad zinot kur yejimas! irdar buvau su geriausiu kostiumu bet y semaka atsisest pasedet nepasiule!!
As Krastai uzdeciau minusa uz tai, kad man nepadovanojo BMW 320si - modelis menkavertis (pagal AG/kaina), bet daugevertis (jei yra toks LT zodis), pagal mano asmeninius isitikinimus, kaip turi buti sukonstruota sport masina. - beje, BMW HP2 man irgi labai techniskai graziai ispildytas. Taipogi (nezinau rasosi kartu atskirai) patinka K1200R modelis - sakyciau labai patinka, tik 'baisiai baisus' (eeee. cia naujas zodis -vientisas, delto paemiau i kabutes)!

Ir man nusisikt, ka mano kita puse (99%) vartotoju!

Pridedu "320si" nuotrauka:
Image

didzhej
w919
Raudondvario karjero siaubas

Post by w919 »

didzhej wrote: arba (LISN) - keiciu i kokias nors dvi jubiliejines monetas (pageidautina, LTL su "valdovu rumais") :-D

(blbl.. nieko gudriau nesugalvojau!!!!)
nutaikad :!: :!: :!:
PATIKO! =D> =D>
How do you get fast lap times? With ease.
w919

Post by w919 »

didzhej wrote:
As Krastai uzdeciau minusa uz tai, kad man nepadovanojo BMW 320si - modelis menkavertis (pagal AG/kaina), bet daugevertis (jei yra toks LT zodis), pagal mano asmeninius isitikinimus, kaip turi buti sukonstruota sport masina. - beje, BMW HP2 man irgi labai techniskai graziai ispildytas. Taipogi (nezinau rasosi kartu atskirai) patinka K1200R modelis - sakyciau labai patinka, tik 'baisiai baisus' (eeee. cia naujas zodis -vientisas, delto paemiau i kabutes)!

Ir man nusisikt, ka mano kita puse (99%) vartotoju!
pritariu del 320si. bet ju gi nebus ir po 10 metu "katik is vokietijos"?? ka reiks daryt??

HP2 tai siaipsau. as nelabai jo paskirties suprantu.
K1200R tai jo.
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

w919 wrote:pritariu del 320si. bet ju gi nebus ir po 10 metu "katik is vokietijos"?? ka reiks daryt??
Skaitau, kad bus trauma man, kaip vertintojui DORU dorybiu...
w919 wrote: HP2 tai siaipsau. as nelabai jo paskirties suprantu.
K1200R tai jo.
Paskirti supranta vartotojai, delto ne vienas testas su KTM'ais daromas, taip niekas ir negali sudelioti +/-... bo nesupranta kaip lyginti :)

Nors as jo irgi biski bijau... taip kaip R1 (dabar prasides turbut) :P

didzhej
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

vonnax (irgi naujas žodis!) į autoskyrelį su savo bnv chuligankėm!!! :evil: :chain: :evil:
Last edited by efk0nas on 09 Oct 2006, 16:37, edited 1 time in total.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

poxnax (dar vienas naujas)

bo diskusija padareme apie HA.PE.DU! - tas yra enduro-bike

Nuotrauka:
Image

didzhej
Qu'est ce que c'est
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Qu'est ce que c'est »

:jerk: fokishka :jerkit: kokibe :jerkit:
w919

Post by w919 »

didzhej wrote:poxnax (dar vienas naujas)

bo diskusija padareme apie HA.PE.DU! - tas yra enduro-bike

as tai suprantu kad enduro yra arba purvynam arba keliavimui. jei purvynam tai reikia lengvo. jeigu keliavimui tai didelio (kad tases butu kur pakabint gal?). o hp2 yra didelis ir sunkus ir aceit "sportinis". pvz as manau kad magregoras padare klaida keliaudamas su tokiais sunkiais motociklais. f650 butu buve daug geriau (ypac kai ispaskos visureigiai manta vezha).
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Qu'est ce que c'est wrote::jerk: fokishka :jerkit: kokibe :jerkit:
Paskiau patampysi, dabar pasakyk kaip paskaiciuoti batu dydzius, jei zinau tik US ismiera? Kaip cia issiversti i EU?

Edit: nesivargink, radau, ACIU!
http://www.i18nguy.com/l10n/shoes.html
Last edited by didzhej on 09 Oct 2006, 16:21, edited 1 time in total.

didzhej
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

didzhej
Dievas

Post by didzhej »

w919 wrote: hp2 yra didelis ir sunkus ir aceit "sportinis". pvz as manau kad magregoras padare klaida keliaudamas su tokiais sunkiais motociklais. f650 butu buve daug geriau (ypac kai ispaskos visureigiai manta vezha).
Ma ju pasirinkimas patiko, toks.. nevaikiskas!
O del F650 - buciau sutikes pilnai - modelis paprastas, lengvas, tik gal nelabai ant saves ten tu POUNDZ butu susideje, bet anyway - butu enougth.
Dar vienas irodymas - IZ'as buvo :)

Extra: ha.pe.2 buvo sukurtas i lenktynes, pvz. Dakar - manau ten jis save inpruvinz!

didzhej
Username
Dievas

Post by Username »

Manau reiktu DJ uzkelti ant kuolo nes jis masishkai daro offtopikus ivairiose temose ir paskui save nusiveda i shona kitus! Ypac su tom mashinom kisa jas ten kur visishkai nevieta!

bar

da

kas

.

:!:
Image
w919

Post by w919 »

man tai masinos patinka!
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

Username wrote:Manau reiktu DJ uzkelti ant kuolo nes jis masishkai daro offtopikus ivairiose temose ir paskui save nusiveda i shona kitus! Ypac su tom mashinom kisa jas ten kur visishkai nevieta!

bar da kas
Ech. DZIUGUMA!

Realiai (pradedu teisintis) tai cia buvo lyrinis nukrypimas, bo apie dvirkas kalbeti pradejom, paskiau mane apie stringus paklause, paskiau apie petnesas pranesima padariau, paskiau komercijos in.veliau, paskiau apie +/- uzsikalbejom, pamineta buvo krasta, o ten.. yra apie ka kalbeti, pasakiau, kad minusuosiu del auto nepadavanojimo man, paskiau pradejo apie ha.pe.2 snektelt tauta, tada pasakiau du (2) kartus savo nuomone, lengvai po ko perejome prie diskusijos apie McGreggor (toks atkorius), pato vel biski pasnekeje pradejome debatus apie stulpa gedos (beje cia irgi OFF-TOPICas). Stai.. pasiteisinimas mano!!!!

Reziume: nekaltas

+ (!) keliant ant stulpo, prasau ivertinti ir mano busena (neturiu nei vieno minuso), gal pradziai ispejimu per pinigine? - susitarsim? E?
Last edited by didzhej on 09 Oct 2006, 16:40, edited 1 time in total.

didzhej
Post Reply