Atiduodu uz varganus lietuviskus 20 LTw919 wrote:blemba, minde kaiptik petnesu ieskojo!!
arba (LISN) - keiciu i kokias nors dvi jubiliejines monetas (pageidautina, LTL su "valdovu rumais") :-D
(blbl.. nieko gudriau nesugalvojau!!!!)
As Krastai uzdeciau minusa uz tai, kad man nepadovanojo BMW 320si - modelis menkavertis (pagal AG/kaina), bet daugevertis (jei yra toks LT zodis), pagal mano asmeninius isitikinimus, kaip turi buti sukonstruota sport masina. - beje, BMW HP2 man irgi labai techniskai graziai ispildytas. Taipogi (nezinau rasosi kartu atskirai) patinka K1200R modelis - sakyciau labai patinka, tik 'baisiai baisus' (eeee. cia naujas zodis -vientisas, delto paemiau i kabutes)!w919 wrote:krastai uzdeciau minusa jeigu cia dalyvautu! nes pasjuos net ant duru iskabos nera kad zinot kur yejimas! irdar buvau su geriausiu kostiumu bet y semaka atsisest pasedet nepasiule!!

pritariu del 320si. bet ju gi nebus ir po 10 metu "katik is vokietijos"?? ka reiks daryt??didzhej wrote:
As Krastai uzdeciau minusa uz tai, kad man nepadovanojo BMW 320si - modelis menkavertis (pagal AG/kaina), bet daugevertis (jei yra toks LT zodis), pagal mano asmeninius isitikinimus, kaip turi buti sukonstruota sport masina. - beje, BMW HP2 man irgi labai techniskai graziai ispildytas. Taipogi (nezinau rasosi kartu atskirai) patinka K1200R modelis - sakyciau labai patinka, tik 'baisiai baisus' (eeee. cia naujas zodis -vientisas, delto paemiau i kabutes)!
Ir man nusisikt, ka mano kita puse (99%) vartotoju!
Skaitau, kad bus trauma man, kaip vertintojui DORU dorybiu...w919 wrote:pritariu del 320si. bet ju gi nebus ir po 10 metu "katik is vokietijos"?? ka reiks daryt??
Paskirti supranta vartotojai, delto ne vienas testas su KTM'ais daromas, taip niekas ir negali sudelioti +/-... bo nesupranta kaip lyginti :)w919 wrote: HP2 tai siaipsau. as nelabai jo paskirties suprantu.
K1200R tai jo.
didzhej wrote:poxnax (dar vienas naujas)
bo diskusija padareme apie HA.PE.DU! - tas yra enduro-bike
Paskiau patampysi, dabar pasakyk kaip paskaiciuoti batu dydzius, jei zinau tik US ismiera? Kaip cia issiversti i EU?Qu'est ce que c'est wrote::jerk: fokishka :jerkit: kokibe :jerkit:
Ma ju pasirinkimas patiko, toks.. nevaikiskas!w919 wrote: hp2 yra didelis ir sunkus ir aceit "sportinis". pvz as manau kad magregoras padare klaida keliaudamas su tokiais sunkiais motociklais. f650 butu buve daug geriau (ypac kai ispaskos visureigiai manta vezha).
Ech. DZIUGUMA!Username wrote:Manau reiktu DJ uzkelti ant kuolo nes jis masishkai daro offtopikus ivairiose temose ir paskui save nusiveda i shona kitus! Ypac su tom mashinom kisa jas ten kur visishkai nevieta!
bar da kas