ka reikia ziureti kitu metu sezonui??
metzeleris kazka gamina?
dunlopas nzn nzn, imho.
michelinas 2ct, baisu, kad susidroz akimirksniu. uztektu senojo power piloto. kas veza teisingom kainom?
pirelli, jei kas veztu sviezia (lyg motoservisas?), but visai idomu pasibandyt. kazkaip po ju diablo strados, visai kelia pasitikejima (nepavyke metzelerio kuriniai )
kadangi ypac idomus 190/55 dydis, tai islindo continentalis. didieji gamintojai neskuba leisti nestandartinio matmens, o va conti ir avon(?) - yra!
MINDE, 2CT kaip tik ir pagamintos taip, kad leciau devetusi!!! ju centre misinys kietesnis, del to dyla tolygiau.
savo ruoztu kitamet neatsisakyciau pabandyt:
1. Diablo Corsa III - zr. 2.
2. Diablo Corsa - turejau,- fantastika!!!
3. Pilot Power (2CT) - nes visi sako kad ze best
5. Dunlop Qualifier - turiu,- fantastika!!!
4. BT014 - nes visi sako kad labai gerai
man kitam sezonui laimes tos, kurias bus lengva nusipirkti ir nekainuos kosmoso. todel itariu, kad tai vel bus Qualifieriai.
w919 wrote:MINDE, 2CT kaip tik ir pagamintos taip, kad leciau devetusi!!! ju centre misinys kietesnis, del to dyla tolygiau.
savo ruoztu kitamet neatsisakyciau pabandyt:
1. Diablo Corsa III - zr. 2.
2. Diablo Corsa - turejau,- fantastika!!!
3. Pilot Power (2CT) - nes visi sako kad ze best
5. Dunlop Qualifier - turiu,- fantastika!!!
4. BT014 - nes visi sako kad labai gerai
man kitam sezonui laimes tos, kurias bus lengva nusipirkti ir nekainuos kosmoso. todel itariu, kad tai vel bus Qualifieriai.
ar jau sakiau, kad man pirelli ir metzu trademarkai patinka?
ogi durnlopai visai nepatinka
Turim po atskiras padangas su visu atskiru mocu priedo. Ir dar atskirą technikų brigadą, palaikymo komandą ir po porą asmeninių mergyčių-sirgalyčių, kad laikas tarp gonkių neprailgtų
zinotum ant kiek tos padangos universalios ir kokios ju galimybes! beto vazinejant su motociklu perdaug sukibimo nebuna, todel nera tikslo gatvei detis BLOGESNES nei imanoma.
ciprasau, bet girdejau, kad 208 kad chiulpia?
del "mikstejimo" tai nebudamas ekspertas, vis tik drystu manyti, kad tai yra tendencija?
viskas, kas link sport baiku arteja prie motogp?