Salmas

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Labadien, gal yra ant Wilno motociklinyku su mazais arba blogiausiu atveju vidutiniais... (atitinkamai S arba M) ARAI salmais? O tai gal kur ant Wilno yra ARAI pardavykla, kad pasimatuot?
Susikloste labai liudna situacija. Kaledos ant nosies, o ybejui ispuole nepakartojamo grozio Kenny Roberts replica. Pardavejo nurodytos galvos dydis (coliais) atitinka manaji, o bet taciau salmas tai yra S dydzio. Kai tuo tarpu visi mano deveti salmai is garsiausiuju salmu gamintoju plejados (AGV, Shoei, Nolan) tiko budami M dydzio. Pardavejas prisipazino, kad HJC ir KBC firmu salmus jis devi M dydzio, o Arajus jam kazkodel suejo S'as. Tai kuo tiket? Pasiduot emocijoms, ar ne? Primenu, kad ant nosies Kaledos, noriu antros dovanos sau. Kaip elgtis? Tai jei niekas neturi S dydzio Arai Kenny Roberts replikos, tai gal kas nors is manes perpirktu uz brangiau, jei kartais man netiktu? Nebukit kiaules, gi Kaledos!

Akcentuoju, kad siandien, rytoj, poryt aktualus pasimatavimo aspektas. [-o<
...Forlanas...
tckd
Dievas

Post by tckd »

siandien an pasimatavimo galim pasioulyti karsta kaledini laukneseli Airoh is luondono nuo kulinarijos sefo (husabrg spalvu kantroles komiteto apruved)

Image

[-o<

pasveriau rodo 1060, matyt bus vedejas po pamusalu prispjaudes ybo specifikacijoj stovi 1000 gr.

kas matuotis nenori gali pavartyti Essential Superbike papke su Dukakiu an virselio.
less teeth, more tits.
w919
Raudondvario karjero siaubas

Post by w919 »

inter wrote:Labadien, gal yra ant Wilno motociklinyku su mazais arba blogiausiu atveju vidutiniais... (atitinkamai S arba M) ARAI salmais? O tai gal kur ant Wilno yra ARAI pardavykla, kad pasimatuot?
Susikloste labai liudna situacija. Kaledos ant nosies, o ybejui ispuole nepakartojamo grozio Kenny Roberts replica. Pardavejo nurodytos galvos dydis (coliais) atitinka manaji, o bet taciau salmas tai yra S dydzio. Kai tuo tarpu visi mano deveti salmai is garsiausiuju salmu gamintoju plejados (AGV, Shoei, Nolan) tiko budami M dydzio. Pardavejas prisipazino, kad HJC ir KBC firmu salmus jis devi M dydzio, o Arajus jam kazkodel suejo S'as. Tai kuo tiket? Pasiduot emocijoms, ar ne? Primenu, kad ant nosies Kaledos, noriu antros dovanos sau. Kaip elgtis? Tai jei niekas neturi S dydzio Arai Kenny Roberts replikos, tai gal kas nors is manes perpirktu uz brangiau, jei kartais man netiktu? Nebukit kiaules, gi Kaledos!

Akcentuoju, kad siandien, rytoj, poryt aktualus pasimatavimo aspektas. [-o<
Mano Arai Condor M dydzio, preleg i Zirmunus ir pasimatuosi. Mano tel. +370 614 61266.

P.S. kitu firmu devedavau L, o Arajus M guli kaip nulietas.
How do you get fast lap times? With ease.
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Uzskaitau dvigubai, ibo dukakis 1:1 kaip mano, o tie kaukuoliukai su angeliukais unt salma akcentuoja ir pabrezia priestaringai israiskinga meniskos sielos tamstos esybe! Swerge kvalitet spalvu palete nuginkluos net arsiausius skeptikus!
...Forlanas...
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Mano Arai Condor M dydzio, preleg i Zirmunus ir pasimatuosi. Mano tel. +370 614 61266.
P.S. kitu firmu devedavau L, o Arajus M guli kaip nulietas.
O, iskart matosi, kad protingas zmogus, iskart i desimtuka! Ir vis todel, kad galva didele (L) :D. Ryt vakarop uzsuksiu in svecius!
...Forlanas...
Lucas
50cc tarp koju

Post by Lucas »

Na ne vien tik murzini Airoh turi buti.

Image

Buvau ikises galvele i toki modelaiti. Lengvas, teisingas, kokybiskai isdroztas. Pinlockas, antifogas ir kiti pribumbasai.
xkuza
Pastovus ganerio lankytojas

Post by xkuza »

A galiu tamstai shublerta M pasiulyt pasimatuot?
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

Negaliu nesutikti, Schuberth M dydzio taip pat mielai pasimatuociau. Vistik pirmenybe siandien ein ARAI'ui, nes ten gi Kenny Roberts replica, blin. REPLICA!
:D
...Forlanas...
sai
Slaideriu naikintojas

Post by sai »

inter wrote:REPLICA!
kokie sudukai aptemde akis? gal jau laikas unitazu gretas papildyti? :D
race your life
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Tučkui prie šalmo siūlyčiau Camelbak Chaos hydraišuoną :)

Image

Petruškevičius tau padėkos
How does you do?
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

kokie litai/eurai?

didzhej
inter
Ganerio lankytojas

Post by inter »

sai wrote:
Ai, stiklinaite Weinachtswein isgeriau, po to dar... ir dar... bet unitazams dar nesijauciu pribrendes! :D

Bet griztant prie temos pasinaudodamas eteriu perduodu padeka w919 uz ARAI prisimieravimo galimybes. Reziumuojant - ARAI Condor size M yr patogiausias salmas, kuri tik man teko deveti, tobulai tiko.
Skirtumas tarp Nolan arba Shoei tas, jog ARAI'us tobulai atitiko mano galvos forma ne tik virsutineje dalyje (na, sakykim ausu lygyje), bet ir apatineje, ties smakru. Arai sunku uzsideti ir nusiimti, bet sekmingai uzsidejus ispudis toks, kad net ir neuzsisegus dirzelio salmo nepamestum niekaip.
O isvados, isvados tokios, kad galutinai pereinu prie ARAI size M paiesku. Aciu uz demesi. :albino: :albino: :albino:
...Forlanas...
jara
Kacergos extrymas

Post by jara »

inter wrote:
sai wrote:
Ai, stiklinaite Weinachtswein isgeriau, po to dar... ir dar... bet unitazams dar nesijauciu pribrendes! :D

Bet griztant prie temos pasinaudodamas eteriu perduodu padeka w919 uz ARAI prisimieravimo galimybes. Reziumuojant - ARAI Condor size M yr patogiausias salmas, kuri tik man teko deveti, tobulai tiko.
Skirtumas tarp Nolan arba Shoei tas, jog ARAI'us tobulai atitiko mano galvos forma ne tik virsutineje dalyje (na, sakykim ausu lygyje), bet ir apatineje, ties smakru. Arai sunku uzsideti ir nusiimti, bet sekmingai uzsidejus ispudis toks, kad net ir neuzsisegus dirzelio salmo nepamestum niekaip.
O isvados, isvados tokios, kad galutinai pereinu prie ARAI size M paiesku. Aciu uz demesi. :albino: :albino: :albino:
na, kad jau isgyrete. gal tokiu atveju kas nors turite araju xl dydzio ant pasimatavimo? arba L? :)
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
tckd
Dievas

Post by tckd »

less teeth, more tits.
Username
Dievas

Post by Username »

let the kanka be with you
Image
Post Reply