Project ZX6R (C1H)

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
storms
Dievo treneris

Post by storms »

mindaugasa vol.2 wrote:jara, o ar honda sitoje vietoje diferencijuoja usa vs. eu??
as tokio bajerio nepamenu.
kame kampas, kad kwakas mato skirtuma kurioje puseje balos yr baikas?
niggapimpai pjauna baikus stovedami vietoj darydami doughnutsus
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

joble, o papjove doughnutsus imasi reguliuoti voztuvus, kaip liepia manualas.
cross cojones PC
Lucas
50cc tarp koju

Post by Lucas »

mindaugasa vol.2 wrote:jara, o ar honda sitoje vietoje diferencijuoja usa vs. eu??
Honda diferencijuota tik pagal California type. Paantriju Jarai manuale parasyta, matuoti po 25 t km. Bet praktika nors ir kukli bet kitokia. Sakyciau grynai asmeninis reikalas ar uzsiimti matavimais ar laukti 25 t. km. Ziema vistiek ratuko neprasukti tai bent varikleli perinksi, viska issiblizginsi kaip reikiant. Zyles nuo pavasario aktyvios - SEKME garantuota :rock:
Username
Dievas

Post by Username »

stafas wrote:
Username wrote:
O tu sventai isitikines kad tavo variklis prasukes dabar 12000km o ne 38000km? :)
ISITIKINES. nu nebent iki manes, anglas diena ir nakti non stop pusmeti vaziavo :-k
Del ridos niekada negali buti isitikines jeigu motas nepirktas naujas :albino:

Kokias papildomas desimt stukyciu galejo drasiai prasukti ir jau vaizdelis keiciasi.Arba tepalus neaisku kokius pyle ir pjove varikliuka kol jis saltas buvo?
Kaip rodo mano pavizdys, po 12k km jau i normas neitelpi, nu tai dar 10k pratemsi, o paskui kas??
Pagal viena pavyzdi nespresk apie visus motus. Jeigu manuale raso, tai dazniausiai dar ir su rezervu. Hebra su kawom dar netiek prasuka ir pamatavus nieko nereikia reguliuoti.

12k motui tai cia tik pradzia.
Image
Username
Dievas

Post by Username »

as tokio bajerio nepamenu.
kame kampas, kad kwakas mato skirtuma kurioje puseje balos yr baikas?
Mindaugai o nafig kawai deti skirtingus stockinius bumbulus ant vairo galu kur prisisuka? Nu kam tokia detale daryti skirtinga? o pas 06kawa jie skiriasi (sriegio vamzdis EU siauresnis o USA siek tiek platesnis ir niekaip neuzsuksi pastarojo)....

Greiciausiai taupymo sumetimais, jama pigesnes dalis arba tiesiog deda kitokias dalis nes yra kitas tiekejas pasiules pigiau. Juk dirba su daugybe ivairiausiu tiekeju, vienoje rinkoje yra vieni kitoje - kiti.
Image
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

gal amerikosai patys darinkineja mocus is vietiniu komplektuojanciu arba jau nieko nebesuprantu.
suprantu kai kalbama apie pvz. saugumo ar taarsos normas, kur turime skirtingus standartus su niggeriais.
nu bet cia prie ko?? :-k
cross cojones PC
jara
Kacergos extrymas

Post by jara »

ziurejau manuala. tai yra california edition.
nors yra ir kau kurie punktai rasomi su prierasu sklaiustuose (usa and canada only), o kai kurie visai idomiai (canada only).
nzn, kodel jie taip skirsto :)
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
stafas
125cc tarp koju

Post by stafas »

pasakysiu taip:

kai sakai, kad mano mocas tik 12k ir jau tarpeliai netelpa i standartines normas, iskart pareina klausimas: "o tai ar tu isitikines, kad rida tikra?"

Bet kai sakai, davai chebra rekomenduoju prasicekint, pareina komentaras, kad " gamintojas rekomeduoja prie "n" km matuot. Ir visi isitikine, kad ju mocu rida tikra....

Vat sitoj vietoj man ir nesueina galai ... :dontknow:

Pirmas mano mocas buvo suzuki SV650 9 metu senumo, ir spidas rode 50k myliu. Normali rida tokio amziaus ir tokio tipo motociklui.
Kawa i Lietuva atvaziavo musta ir nepilnai metu senumo, 5000 km, man atrodo labai reali rida tokio tipo motociklui, juk ne comuteri pirkau. :albino:
Dėjau, dedu ir dėsiu visas pastangas ant Jūsų problemos...
Username
Dievas

Post by Username »

mindaugasa vol.2 wrote:gal amerikosai patys darinkineja mocus is vietiniu komplektuojanciu arba jau nieko nebesuprantu.
suprantu kai kalbama apie pvz. saugumo ar taarsos normas, kur turime skirtingus standartus su niggeriais.
nu bet cia prie ko?? :-k
Taip, manau kad kazkiek darenkama vietineje rinkoje is toje rinkoje pigesniu medziagu ir taip taupoma.Speciau uz sita varianta.
Image
Username
Dievas

Post by Username »

stafas wrote:pasakysiu taip:

kai sakai, kad mano mocas tik 12k ir jau tarpeliai netelpa i standartines normas, iskart pareina klausimas: "o tai ar tu isitikines, kad rida tikra?"

Bet kai sakai, davai chebra rekomenduoju prasicekint, pareina komentaras, kad " gamintojas rekomeduoja prie "n" km matuot. Ir visi isitikine, kad ju mocu rida tikra....

Vat sitoj vietoj man ir nesueina galai ... :dontknow:

Pirmas mano mocas buvo suzuki SV650 9 metu senumo, ir spidas rode 50k myliu. Normali rida tokio amziaus ir tokio tipo motociklui.
Kawa i Lietuva atvaziavo musta ir nepilnai metu senumo, 5000 km, man atrodo labai reali rida tokio tipo motociklui, juk ne comuteri pirkau. :albino:
Tau duot pavyzdi kur zx10r (irgi nelabia comuteris? dargi nelabiau nelabai :) ) per 4 metus prasuko ~130k km t.y. 30+km per metelius :)
Image
jara
Kacergos extrymas

Post by jara »

daina skirta zaliuju velniu vadeliotojams :)

http://www.youtube.com/watch?v=4GbLdmyp ... r_embedded#
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
stafas
125cc tarp koju

Post by stafas »

Jara aciu tau !!!! pats neisdrysau isidet, galvojau nevertas dar mano skyres, bet pasirodo buvo ivertintas :D
stafas
125cc tarp koju

Post by stafas »

Reanimuoju skyreli:
Reik reziumuot ziemos triuso rezultatus. Kaip ten Lietuviu liaudies išmintis sako : “ruošk moca žiema,…”

• Heltech gera indicator – jungiasi prie ECU, nereik programuot. Veikia, gerai, nemeluoja, bet ispaudus sankaba riedant, pameta begi ir rodo 6, tik sankaba atleidi vel viskas ciki…

Image

• Stomp gripsai – dar neatsiklijavo . Vaziuojant apie juos pamirstu, reiskias yr gerai, bo jei slidineciau ant bako – prisimciau :D

Image

• Ir “ last but not the least” pakeistas gearingas i -1; +2. Lengva renthal zvaigzde padejo sutaupyti neamortizuojama svori, kazkiek kompencuos raiderio virsvori.... Pasak www.gearingcommander.com max speed sumazejo 29km/h iki 237km/h. Uztat tikiu, kad kaciargoringe vidutinis greitis padides. Pageidautina, kad ant tiek, kiek sumazejo max :D Pradzioj skirtumo nepajutau, po ziemos, manau, visiems mocas valyt… Bet vaziuojant ratuka paskui litra, jauciasi, kad dabar zymiai lengviau laikytis prilipus prie litro uodegos. Si patobulinima, vertinciau kaip labiausiai vykusi sia ziema.

Image

O didziausias sio sezono bling bling :bd: : moco spalvos technikines lipdukas. Lygis ane ???

Image

Nu ir skaudzioji tema – raiderio svoris. Pavyko siek tiek sumazinti, bet ne tiek kiek planuota …. Todel galvoju :-k reik ivesti svoriu klases, kaip kartuose!!! Bo visi "nemetantys seselio", ir "vejo perpuciami", nesaziningai naudojasi savo figuros trukumais :D Kas UZ ????
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

o gal reikia maziau est ir daugiau sportuot? Sportuot turiu galvoj ne ant motociklo, o naudojant savus raumenis
stafas
125cc tarp koju

Post by stafas »

Eziuk, sportas tik figura gali patobulint, o ji pas mane ir taip DIEVISKA :

Image
Post Reply