Ka pirkti?
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Ka pirkti?
Taigis, parduodu savo Sportsteri pagaliau.
Dabar mastau kelis variantus. Kuris siaip butu geriausias tamstu nuomone?
Honda Shadow 1,1 litro
Suzuki Intruder (man siaip ziurisi nelabai kaip...)
Suzuki Volusia (VL)
Kokis harlis padoresnis (ar apskritai imanomas variantas uz 15000 Lt bet ne Sportsteris)
Aciu uz nuomones.
Dabar mastau kelis variantus. Kuris siaip butu geriausias tamstu nuomone?
Honda Shadow 1,1 litro
Suzuki Intruder (man siaip ziurisi nelabai kaip...)
Suzuki Volusia (VL)
Kokis harlis padoresnis (ar apskritai imanomas variantas uz 15000 Lt bet ne Sportsteris)
Aciu uz nuomones.
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Aciu uz nuomones. Jus visi labai protingi, tai galvojau patarsit is technines puses. Aciu dar karta uz patarimus.
Beje, masina as ir taip turiu.
Efkonai, aciu uz nuomone. Beda ta, kad as nesivaikau kazkokiu ten zibomu zenklu. Na harlis, na honda, na bet abu du ratus turi. Renkames pagal finansus tiesiog.
Beje, masina as ir taip turiu.
Efkonai, aciu uz nuomone. Beda ta, kad as nesivaikau kazkokiu ten zibomu zenklu. Na harlis, na honda, na bet abu du ratus turi. Renkames pagal finansus tiesiog.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Noriu cioperio.
Shadowa ziuriu 1,1 kubaturos. Man reik didesnio motociklo.
Suzus, irgi didesnius, nereikia man 800 ar 600 kubaturos.
Sportsteris man buvo per mazas. Todel ieskau didesnio. Aisku, pirmiausia tai priklauso kaip jausiuos uzsedus. Belenko nenoriu, pvz Yamahes arba Kawasakio usen net ziuret nenoriu. Yamahe pirkciau jei reiktu pianino
Britvos ir streetai nedomina ne per kur.
Geresniais laikais vazinet bekelem imsim enduro. Bet tik kaip antra motocikla.
Shadowa ziuriu 1,1 kubaturos. Man reik didesnio motociklo.
Suzus, irgi didesnius, nereikia man 800 ar 600 kubaturos.
Sportsteris man buvo per mazas. Todel ieskau didesnio. Aisku, pirmiausia tai priklauso kaip jausiuos uzsedus. Belenko nenoriu, pvz Yamahes arba Kawasakio usen net ziuret nenoriu. Yamahe pirkciau jei reiktu pianino
Britvos ir streetai nedomina ne per kur.
Geresniais laikais vazinet bekelem imsim enduro. Bet tik kaip antra motocikla.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- Shadow
- Aukstadvario dievas
Tikrai ne del galios
Matavausi kelis Shadowus (650, 750 ir 1.1). Is ju labiausiai patiko 1,1 nes pats didziausias. Kaip zinia, Sportsteris nebuvo tas, kuris patogus ilgose kelionese, plius vibracija, kuri man nelabai patiko. Noriu minkstesnio, kad butu galima ir toliau uz LT ribu palekti, didesnio bako, kad nereiktu buti nuolat priklausomai nuo degaliniu issidestymo.
Man visai dar patiko Suzuki Volusia, nors varikllis 800, motociklas ziurisi gerai, ir yra palyginus nemazas. Bet velgi, idomu ar turi igimtu ligu kokiu, ir siaip kaip eksploatacija.
Man visai dar patiko Suzuki Volusia, nors varikllis 800, motociklas ziurisi gerai, ir yra palyginus nemazas. Bet velgi, idomu ar turi igimtu ligu kokiu, ir siaip kaip eksploatacija.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
haha, suzai 1.5 yra slamstas. 1.4 gal ir puse velnio, bet labai jau mazi, as ant jo jauciuosi per didelis. O va jamakes ir kawasakiai kaip tik visai neblogi motocikliukai. Merginai manau ypac teisingas pasirinkimas butu 1.1 dragstaras. Svoris gana nedidelis - 260 kg, svorio centras zemai, galios uztenka - 60 ag, kaina maza, kardanas, ausinimas oru, taip kad prieziuros reiks visai minimaliai. Didesni roadstarai irgi puikus motociklai, nenuvertinciau ir 1.5, 1.6 vulkanu. Shadowai geri, bet kaip modelis jau gerokai pasene ir atsibode. VTX tai jau pasidare kaip antras golfas - neidomu ir banalu.